teisipäev, 28. mai 2019

Jah, ma läksin Hessi tööle

Ma olen nüüd umbes kuukese blogist suhteliselt eemal olnud, sest ma ei suutnud ära otsustada millest ja kuidas ma kirjutama peaksin ja üleüldsegi ei olnud ma mitte milleski kindel.
Nüüd on kõik asjad ilusti paika loksunud ja nüüd hakkan ma jälle aktiivsemalt postitama.
Aga alustan siis kuskilt.
Need kes eelnevaid postitusi lugenud on teavad, et ma otsisin omale tööd. Suhtlesin kokku äkki mingi seitsme töökohaga ja enamus neist välistasin kohe. Lõpuks jäid valikusse Villa-restoran Soffa või Hesburger ja ma valisin Hessi.
Kõik kellele ma oma tööle minekust rääkinud olen on imestunud ja küsivad, et tegelt ka v? Päriselt ka läksid Hessi tööle v? Jap..
Ma läksin tööle siiski sellepärast, et mul oleks vaja teenida, mitte niisama enda ajaviiteks.
Nende teiste töökohtadega suhtlusest (peaaegu kõik olid klenditeenindaja tööpakkumised) tuli välja, et tööd on nii palju, et jooksed ennast lolliks, väga raske jne ja palk? 4 eurot tunnis.
No sorry aga ma ei suudaks ennast miinimum palgaga tööle motiveerida, eriti veel suvel.
Ja siis ma mõtlesingi, et kui hull see Hessi töö siis ikka olla saab, kõik kohad ju väitsid, et suvel on hullumaja, niiet ma vähemalt proovin, sest kui nemad mulle ja mina neile sobin, siis saan ma vähemlt normaalselt palka selle orjamise eest.
Ja teate mis, mitte midagi sellist ei ole nagu ma alguses ettekujutasin. Ma arvasin, et köögis kõik ujub rasvast ja on must ja räpane aga reaalsus on see, et kõik pinnad peavad koguaeg läikima. Koristamine võtab igapäev kindlasti tunnikese tööajast aga mul ei ole selle vastu ka midagi, sest mulle meeldibki tööd nii teha, et kõik on puhas ja korras.
Reeglid on seal muidugi pääris karmid. Näiteks peab telefon tööajal kapis olema, ei tohi ehteid (sõrmused, kõrvarõngad) ega ka meiki kanda jne.
Töö on graafikuga aga ka sellega on kõik okei, sest kui vahetus hakkab lõunast, siis jõuangi ma Lizzu ilusti aeda viia, oma trenn ära teha, kiire lõuna ja ongi täpselt õige aeg tööle minemiseks.
Niiet jamh, ma läksin Hessi tööle ja ma olen rahul 😁

2 kommentaari:

 1. Tänapäeval saab ripsmed ja kulmud õnneks püsivärviga teha, on mingi nägu ikka kogu aeg peas.

  Mis tuletab meelde, et mul pole vähemalt 2 kuud meeles olnud seda teha ...

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma pole endale veel sobivat tehnikut leidnud 🤷‍♀️😃

   Kustuta