esmaspäev, 29. oktoober 2018

Kust tuli otsus blogi kirjutama hakata?

Tegelikult olin juba väga ammu omale blogi tahtnud aga alati oli see mõte kuidagi ära ununend.

Kuna viimasel ajal on mul tekkinud päris palju vaba aega, siis olen tihti mõelnud sellele, et mida ma tegelikult tahaksin teha, kuhu ma oma elus jõuda tahaksin, mida saavutada, mingid eesmärgid ??... aga ei midagi! Mul on hetkel olemas kõik- KÕIK millest ma kunagi unistasin ja mida soovisin nagu näiteks: mul on väga tark ja andekas laps, super tubli mees, oma kodu- küll korter, mitte maja aga oleme selle ehitanud (remont pole veel päris läbi) täpselt nii nagu oleme tahtnud ja kuna see korter asub maal siis saime omale ka kutsika võtta, omavahelised suhted on korras, rahaline seis on hea- mina lihtsalt ei oskagi rohkem midagi tahta! 😊

Kõik tore ja ilus aga... sellega seoses on kadunud ka kõik soovid, eesmärgid ja
niimoodi on lihtsalt IGAV!
Näiteks lausa niiii igav, et umbes kuu aega tagasi, ühel ilusal hommikul ütlesin ma mehele, et kuule, ma tahaks ka nüüd FIT olla, mitte küll lavale (kes teab, mida ma mõnel järgneval hommikul veel mõelda võin) aga sama hea keha võiks küll olla ju 😏 Peaks ikka rohkem trenni tegema jne.. Ja juba samal õhtul olin ma leidnud omale treeneri ja juba oli ka esimene personaaltreening kokku lepitud. Aga sellest kirjutan pikemalt juba järgmises postituses!

Kuna elu läheb ju koguaeg ja väga kiiresti edasi, siis tekkiski jälle blogimise mõte pähe, ma arvan, et näiteks viie aasta jooksul suudan ma kindlasti igasuguste jaburdustega hakkama saada ja oleks vägagi põnev lugeda seda, mida praegusel hetkel arvan, tunnen ja mõtlen. 
Niisiis, rääkisin eile sellest oma elukaaslasele ja lisasin juurde, et minu jaoks kõige keerulisem selle asja juures ongi see, et ma lihtsalt EI OSKA omale isegi mitte blogi lehte teha. 😂
Sellepeale hakkas ta naerma ja ütles, et miks ma siis varem rääkind ei ole, et ma blogi tahaks endale - ja umbes 15 minuti pärast oligi mu blogi valma! 😁 Ma geenius arvasin, et kohe peakski omale ikka nagu kodulehe tegema, ei tulnud selle pealegi, et ma võiks lihtsalt kuskile kasutaja teha ja pm ongi valmis 😃
Lisaks veel sellele, et ma ise saan hiljem seda blogi lugeda ja enda üle naerda, siis äkki saavad seda teha ka teised! Ja eriti tore oleks veel see kui keegi leiaks siit midagi, mis võib kuidagigi kasulik olla või näiteks midagi millega ennast motiveerida, vahet pole, kas siis näiteks väga noorelt emaks olemise teemadel (sain ise 16aastaselt emaks, ja nagu näete, elu pole kaugeltki läbi! Kindlasti kirjutan ka sellest kunagi pikemalt), perekonna/suhete teemadel või miks mitte ka trenni tegemise või toitumise poole pealt!

Ja nüüd kobin oma beebidega õue! 😁 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar