neljapäev, 7. märts 2019

Lapsega bussisõit + oksendamine

Esimene osa pealkirjast ei ole juba kõige toredam nähtus, mis me siis veel sellest teisest asjast räägime... Aga no mina räägin, sest meil on plaanis järgmine nädal paariks päevaks Lõuna-Eestisse mu emale külla minna.
Siia vahele mainin ka selle ära et kui sa peaksid tahtma meid üle pika aja korraks näha ja vb midagi vahvat koos teha - siis kirjuta mulle! 😉
Aga edasi, kuna Haapsalul on nii halb bussiühendus Tartuga (ainult üks buss päevas, peatub palju ja sõidu pikkus 4h 25min), siis peame me läbi Tallinna minema. Tegelikult nii ilmselt ongi parem, sest nii saab vahepeal Tallinnas värsket õhku hingata. Vnoh, Tallinn ja värske õhk ei sobi ju ühte lausesse  kokku aga ilmselt saite aru küll, mida ma mõtlesin.
Kokku tuleb peaaegu 5h bussisõitu. Haapsalust- Tallinnasse 1h ja 45min, Tallinnast - Tartusse 2h ja 30min ja veel Tartust - Savernasse 40min. 

 Kui ma ise väiksem olin, siis ei õnnestunud mul ka mitte ühelgi ekskursioonil või võistlusel nii käia, et ma oksele ei hakanud. Tegelt on mu emal ja õel ka sama jama. Kuskil 12 aastaselt läks mul asi alles natuke paremaks aga täiesti ära kadunud pole see siiani. Vahe on nüüd ainult selles, et enam ei hakka ma oksele aga iga pikema bussisõiduga hakkab mul ikka korralikult keerama.
Kahjuks on Lizzuga täpselt samad lood. Esimest korda oksendas ta ennast autos täis juba kuskil kuue kuuselt. Siis väitsid kõik, et see oli lihtsalt loll kokkusattumus ja, et pole võimalik, et nii väike laps veel autosõidu peale oksendada võiks. Aga see ''kokkusattumus'' kestab meil veel siiamaani, kuigi autosõit on täiesti igapäevane. Lühema maa peale ta enam küll ei oksenda aga väga tihti tahab, et me akna lahti teeks, sest tal on nii halb olla. 
Tablette ma ka talle ei julge anda, sest mul endal said kunagi kõik erinevate firmade omad ära proovitud ja mitte midagi ei aidanud.. Mõni tegi asja isegi mitu korda hullemaks. 
Ainukesed asjad mis aitasid olid esimene iste ja kõht pidi pigem tühja poolne olema aga mitte täiesti tühi. Ja mynthon aitas ka. 
Niiet loodame imele ja sellele, et ta lihtsalt ei hakkaks oksele ja kannataks selle sõidu ilusti ära. 
Vnoh, et ma kannataks temaga selle sõidu ära.. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar