pühapäev, 10. märts 2019

Esimene ujumine ✓

Jap, meil sai juba selle aasta esimene ujumine tehtud.
Juba mõnda aega oli see meil plaanis olnud aga nagu ikka, kui asju kohe ette ei võta, siis need lihtsalt lükkuvad edasi. Eile õhtul kirjutasingi ma ,,Haapsalu talisuplejate'' feissbuuki, et me oleksime ka huvitatud talisupluse proovimisest. Kusjuures, kõik kellega me täna seal kokku puutusime ja kellega telefoni teel suhtlesime olid mega toredad inimesed. 
Hommikul said asjad täpsemalt üle räägitud ja nii me siis täna kella kahe ajal läksimegi suplus kohta. 
Mere ääres oli nii tuuline, et mul oli isegi jopega külm. Korraks jõudsin ma isegi mõelda, et kas see on ikka tark mõte, sest nii külm on ju.. Õues oli 0 kraadi ja vesi oli umbes +2. 
Aga noh, kuna need inimesed, kellega meil oli kokku saamine kokkulepitud jõudsid ka kohale, siis ilmselgelt ei jäänud mul enam midagi muud üle, kui riideid vahetama hakata. Kui me riided vahetatud saime ja õue liikusime, siis ma jõudsin veel ühele naistest öelda, et issand, kes see tuleb keset talve paljalt õue... 😂 
Niiet, kui keegi mu nägu sellel pildil suumiks, siis ta saaks aru, et ma ei olnud sellest asjast see hetk eriti vaimustuses.
Jõudsimegi siis selleni, et kes esimesena vette läheb.. Kuna ma ei oskand asjast midagi arvata, siis ütlesin, et ma võin minna. Alguses räägiti meile, et esimene kord oleks tark lihtsalt minna õlgadeni vette ja lugeda seal kolmeni ja siis välja tulla ja kui me peaks tahtma, siis võime muidugi paar tõmmet ka teha. 
Ma olin kindel, et ma kükitan korraks vette ja hüppan sealt kiirsti välja aga kuna need talisuplejad ütlesid kohe, et nii pole mõtekas teha, siis nii ma ikkagi ei teinud. 
Vette minnes sain ma aru, et see asi ei olegi nii hull ja noh, kuna ma juba sinna vette roninud olin, siis mõtlesin, et ujun ka siis ikka natukene. 
Korraks tõmbas hinge kinni aga see pidi ka okei olema ja pidin lihtsalt veidi sügavamalt hingama ja oligi korras. 
Vees oli natuke külm aga veest välja tulles enam ei olnud. Riideid vahetades ja kuivatades tuli eriti mõnus tunne. Selline seest külm vms, ei oska isegi kirjeldada aga hea tunne. 
Mõnus kananahk tuli ka 😄
Peale seda läksime sooja kakaod jooma ja selleks hetkeks oli juba täiesti tavaline olla. 
Koju jõudes tuli hull uni aga ma ei tea kas see oli nüüd sellest suplusest või sellest, et ma öösel tööl olin. 
Ja nagu ma aru sain, siis Urmet ja Gerda arvasid ka, et see ei jää meil ainsaks talisupluseks, niiet ilmselt lähme me juba varsti jälle.  

    
Lizzu valvas, et kõik ikka piisavalt kaua vees oleksid. 
                                       

                     


                               

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar